Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevrijeme u zagrebu

Vatrogasci imali 17 intervencija, spasili jednu stariju gospođu koja je pala kroz otvor u podu stana

vatrogasci
Foto: Facebook
1/2
24.07.2015.
u 11:30

Pala je kroz otvor u podu veličine 60 x 60 centimetara u improviziranu ostavu visine jednog metra

 Zagrebački vatrogasci tokom jučerašnjeg nevremena imali su 17 intervencija. Većina se odnosila na uklanjanje drveća sa cesta ili objekata te par manjih požara.

Na jednoj intervenciji spasili su stariju gospođu koja je pala kroz otvor u podu veličine 60 x 60 centimetara u improviziranu ostavu visine jednog metra.  Vatrogasci su  je izvadili iz vrlo uskog i potpuno nepristupačnog prostora upotrebom opreme za spašavanje iz dubina. Djelatnici hitne pružili su pomoć ozlijeđenog pacijentici.

>> Zbog udara groma veliki dio Zagreba ostao bez struje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije