Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Daruvar u Zagrebu'

Uživajte u besplatnom Daruvarskom pivu i plackama od tijesta za pet kuna

Daruvar, Cvjetni
Foto: Luka Stanzl/PIXELL
1/3
25.10.2014.
u 14:00

Daruvar tijekom dana Zagrepčanima na Cvjetnom trgu predstavlja svoju bogatu turističko gastronomsku ponudu

Grad Daruvar tijekom dana Zagrepčanima na Cvjetnom trgu predstavlja svoju bogatu turističko gastronomsku ponudu kako bi im pokazali što sve mogu pronaći u njima bliskom gradu. Svoje usluge prezentiraju brojni obiteljski obrti koji proizvode suvenire, med, sir i druge slastice ali i velike tvrtke poput Daruvarske toplice koje će zagrepčane pokušati namamiti u terme ili pak Pivovara Daruvar koja će im privlačiti da u zimskim danima dođu uživati u zimskom pivu po českoj recepturi.

- Ovdje smo drugi put, prvi put prezentirali smo se u svibnju, a s ciljem da Zagrepčanima na jednom mjestu pokažemo naše najbolje proizvode i usluge - kazao je gradonačelnik Daruvara i predsjednik Turističke zajednice Dalibor Rohlik

Daruvarske štandove na Cvjetnom trgu mogu se obići do 20 sati, a između ostalog može se popiti besplatno Daruvarsko pivo i pojesti autohtone placke od tijesta već od pet kuna.

Za 10 kuna u Daruvar na lokalne specijalitete i koncert TBF-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije