Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanari Peščenice:

Uz Milana Bandića se veže previše afera, ali opet će pobijediti

Milan Bandić
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/6
05.03.2015.
u 13:00

Sadašnja udruga Klub Milana Bandića trebala bi uskoro postati politička stranka. A prema najavama samog gradonačelnika, bit će osnovana upravo na Peščenici, gdje je i počela njegova politička karijera. Na terenu smo provjerili što o toj odluci, ali i o Bandiću općenito, misle stanovnici Peščenice. Mnogi smatraju da je Milan Bandić političar bez pogreške, kako kažu, "poslan s nebesa", dok se drugi ipak s njim ne slažu. No, čak i oni vjeruju u njegovu političku pobjedu.

Gradonačelnik Milan Bandić pošten je političar. Znam da ima veliku podršku jer je puno napravio za grad. Ne sviđa mi se to što ga kleveću. Zbog toga je pod velkim pritiskom. Ivka Barišić (prodavačica)

Nije bitno odakle će Bandić pokrenuti stranku, ali građanima Peščenice svidjet će se krene li iz tog kvarta. Mislim da je iza gradonačelnika previše afera. Pavao Kralj (umirovljenik)

Mislim da gradonačelnik Milan Bandić neće dobiti još jedan mandat u Zagrebu. Uz njegovo ime veže se previše afera i više nema podršku kakvu je imao. Izgubio je povjerenje građana. Danica Šturlić (ekonomistica)

Smatram da će Bandić ponovno biti izabran za gradonačelnika, ali to nije u redu. Ljudima očito nije važno koliko je političar nepošten dokle god je dobar s narodom. Ivana Petrušić (studentica)

Za mene nema dileme, Milan Bandić sigurno će opet biti gradonačelnik. Ima veliku podršku građana, pogotovo onih s Peščenice. Sviđa mi se to što će iz ovog kvarta krenuti sa strankom. Jure Blažević (umirovljenik)

Komentara 11

OB
ObrenM
13:33 05.03.2015.

Sramota je,da u odsustvu znacajnih nepravilnosti Bandicu se pripisuju takove benigne stvari (kao vozilo bez naplate za prijevoz tesko bolesne osobe u Austriju ili davanje mjesta za potpise referenduma).Dotle kriminalne osobe sa laznim diplomama kroje zakone u saboru.Bivsi politicari iz vlasti i oporbe sa rukama u marmeladi do ramena bezbrizno uzivaju plodove svoga nepostenja.Nemaju strah od procesuiranja,jer svak zna grijehe onog suprotnog.

FI
Firma0914
14:17 05.03.2015.

Nisam siguran da bi u ovom trenutku pobijedio jer sada mu je malo smanjena mogućnost pomoći ugroženim ljudima prije izbora što je po kronologiji izbora dosad uvijek radio.

KO
komentatorv3
15:09 05.03.2015.

znas kaj, istina. on je vrag kojeg znamo a uostalom te sve optuzbe mi se cine prenapuhane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije