Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Music Week

Ultra festival održat će se i u Zagrebu!

16.07.2016., Split - Drugi dan Ultra Europe festivala poceo u 12 sati, prvi dan festivala otkazan zbog bure i kise. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL,
06.09.2016.
u 15:11

Kako neslužbeno doznajemo, festival i prateći događaji trebali bi se održati krajem godine

Nakon prošlotjednog sastanka u gradskoj upravi, sada je jasno – Ultra festival održat će se i u Zagrebu! Ovo će biti obznanjeno i na sutrašnjoj tiskovnoj konferenciji u zagrebačkoj Palači Dverce. Da se radi o doista velikom projektu, svjedoči i popis nazočnih.

Bit će tamo uz zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i splitski gradonačelnik Ivo Baldasar, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld, predsjednik uprave Atlasa Tomislav Varga te Nikola Bušljeta, direktor festivala Ultra Europe. Očito je riječ o nečem zaista značajnom.

Kako neslužbeno doznajemo, festival i prateći događaji trebali bi se održati krajem godine pod imenom Croatia Music Week od 31. prosinca do 6. siječnja i to u zagrebačkoj Areni. Znači, Zagreb bi trebao Novu godinu proslaviti pod znakom jednog od najvećih festivala elektronske glazbe, i to uz jednog od trenutačno najpopularnijih svjetskih DJ-a. Podsjetimo, i ovogodišnje je izdanje festivala Ultra Europe u Splitu bilo iznimno uspješno okupivši oko 150.000 posjetitelja koje je zabavljalo čak 160 DJ-a, a protegao se kroz cijeli tjedan upravo pod imenom Croatia Music Week obuhvativši na taj način i nekoliko drugih destinacija.

>> Ultra u Splitu: 16-satni program oborio Ultra Worldwide rekord! Ispalilo se 300 kg konfeta, potrošilo se 20 tona lubenica...

Komentara 4

Avatar punkufer
punkufer
11:51 17.09.2016.

Samo ako policija misli raditi racije svaki dan. Ti festivali su rasadnici narkomanije.

GS
gsdfgsdtvar
10:30 07.09.2016.

Joj nemojte u Zagrebu, ne treba nam i ovdje hrpa nadrogiranih degenerika.

CO
Cosinus
08:27 07.09.2016.

Kakva je ovo zastava?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije