Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igre bez granica

Ukinuo Sandri Švaljek punomoć, ali je i dalje šalje na teren?!

Švaljek
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
16.05.2015.
u 22:20

Prije nekoliko dana odlučio je da je najbolji teren za Sandru Švaljek odlazak u Klanjec. Ona poručuje: Ne zamaram se time

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ili je zaboravio da je još prije pedeset dana jasno iskazao nepovjerenje svojoj dojučerašnjoj zamjenici Sandri Švaljek ili se, skriven od očiju javnosti, preko djelatnika zaposlenih u upravi, točnije u vlastitom protokolu, Sandi Švaljek ruga. Iako je baš zbog njegova oduzimanja punomoći zamjenica koju je osobno pozvao u svoj tim podnijela ostavku, a on u pedesetak dana iskoristio svaki trenutak da “ispravi” sve pogrešne poteze “neposlušne” Švaljek, uvjeravajući javnost kako će vrlo skoro obznaniti razloge ukidanja njezine punomoći, nema dana da se Bandić ne sjeti zamjenice Švaljek. Zagrebački gradonačelnik, naime, dan započinje delegiranjem zadataka, a ako na određene terene ne može stići, ne želi ili se oni vremenski poklapaju s drugim obvezama, Bandić odredi tko će na takvim događanjima biti njegov izaslanik. I redovito, za trajanja radnog kolegija, za izaslanika nekamo šalje Sandru Švaljek. Onu koja više nije zaposlena niti bilo kako vezana uz tijela gradske uprave da bi mogla biti izaslanica gradonačelnika Bandića. Gradonačelnikovu odluku zaposlenici protokola onda mailom ili pozivom prenose Sandri Švaljek.

Posljednji poziv bivšoj zamjenici bio je jasan – “Gradonačelnik želi da idete u Klanjec.” Pozivaju bivšu zamjenicu jer na zahtjev gradonačelnika svoj posao moraju obaviti.

– Imate točnu informaciju. Na sve to nemam poseban komentar. Budući da radim, tim se pozivima ne mogu odazvati pa vjerojatno ide netko drugi – poručila je Sandra Švaljek, naglasivši kako se ne zamara ovakvim potezima gradonačelnika Bandića.

Do zaključenja izdanja pokušali smo dobiti i komentar Amire Mahmutspahić, voditeljice Odsjeka za protokol, kako bi objasnila zašto i dalje zovu Švaljek, no na pozive se nije odazvala.

>> Četiri su Bandićeva prioriteta, ima li za njih dovoljno 'penez'?

Komentara 23

TB
Toni broo
10:57 17.05.2015.

Vi novinari igrate podle igre bez granica.

Avatar franccerac
franccerac
00:34 17.05.2015.

Bezveze članak.

Avatar liquidsky
liquidsky
19:08 17.05.2015.

Tipična Bandićeva maltretaža. O čemu javnost nema pojma. Kada bi njegovi obožavatelji znali kako se taj lik ponaša prema svojim slugama, suradnicima i ostalima koji su neki način vezani uz njegov ego i zamislili se u njihovoj koži, ne bi ga dugo idolizirali. Bandić je običan prikriveni tiranin i manipulator ljudima. Srećom, sve će polako doći na svoje. Bit će sve više onih koji neće trpjeti takva primitivna komesarska iživljavanja bivšeg komunističkog potrčka, a zatim ideologa i na kraju kadrovika, ćaću, učitelja i poluboga. Stranačke knjižice se lako mijenjaju, ćud nikada. Bandić se hrani tuđom poslušnosti, pitam se kako te ljude nije stid podnositi njegove torture. No svatko sam bira kakav će prolaziti kroz život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije