Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prenamjena prostora

U zgradi u Heinzelovoj bit će Savjetovalište za mlade

mladi
Marko Lukunić/PIXSELL
25.11.2015.
u 14:46

Objekt za koji je Grad dao 850.000 eura bez PDV-a prvo je treba biti Ustanova za palijativnu skrb

Prostori u ostakljenoj zgradi u Heinzelovoj 62 koje je Grad 2013. godine kupio za 850 tisuća eura (bez PDV-a), a prvotno su bili namijenjeni za stacionarnu zdravstvenu skrb u Zagrebu, nakon dvije godine nekorištenja bit će prenamijenjeni – ondje će se sada osnovati Savjetovalište za mlade s interdisciplinarnim timovima koji će se brinuti o njihovu zdravlju.

I dok većina gradskih zastupnika podržava tu ideju, bez odgovora su ostali na pitanja tko je odgovoran za kupnju ostakljenog prostora u prometnoj ulici u kojoj je prvotno trebala biti smještena palijativna skrb.

– Još tada sam upozoravao kako je nepotrebna kupnja takvog prostora za otvaranje Ustanove za palijativnu skrb, kako je neprimjereno da se u potpuno ostakljenom dvoetažnom prostoru na vrlo prometnoj Heinzelovoj ulici nalaze osobe koje su u terminalnoj fazi bolesti, kojima je potrebna posebna zdravstvena skrb. Za čitavu poslovnu zgradu koristi se samo jedan, zajednički lift, što je također bilo izvan predviđenih standarda – kritizirao je HDZ-ovac Ivan Čelić.

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:06 26.11.2015.

Hm, važno je da se opralo nekaj lovice. Idemo dalje delati i provoditi genijalne ideje SuperMikija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije