Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blagdanski ugođaj

U Zagrebu započelo ukrašavanje ulica božićnim dekoracijama

postavljanje božićnih lampica
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/9
20.11.2014.
u 23:50

Božićne lampice stigle u središte grada

Povodom božićnih blagdana koji počinju za nešto više od mjesec započelo je ukrašavanje ulica u centru Zagreba božićnim lampicama.

Radove izvodi tvrtka Palk d.o.o. Zagreb, a kako je izgledalo postavljanje božićnih lampica u glavnom gradu možete pogledati u galeriji fotografija koje je snimio Pixsellov fotoreporter Borna Filić.

>> Napravite sami prekrasne božićne ukrase

Komentara 2

SA
santos008
01:34 21.11.2014.

Ako sad Zagreb ne bude okicen Hrvatskim zastavama nece nikad.Hrvatima ''puno'' znaci zastava ,a narocito Saborskim zastupnicima ,koji je nikad nisu izvjesili niti na svoju kucu niti stan,makar se radilo o Neovsnosti ili ''Oluji'',bitno je da ne daju onu Kninsku.

TH
than
00:14 21.11.2014.

Biti ce ovo najtuzniji Bozic do sada... Ali ce biti sigurno veseliji od onog slijedeceg...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije