Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljanje životinja

U zagrebačkom naselju Travno kujica bačena kroz prozor

kujica
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
12.05.2015.
u 22:03

Okupljeni stanari misle da je bačena kroz prozor nekog od stana na višim katovima

U zagrebačkom naselju Travno, kod nebodera u Božidara Magovca 107, nešto iza 19 sati na pješačkoj stazi uginula je shih tzu kujica. Okupljeni stanari sumnjaju da je bačena kroz prozor nekog od stana na višim katovima.

– Čula sam tupi udarac i pogledala kroz prozor. Vidjela sam tijelo malog bijelog  psa. Odmah sam istrčala – ispričala nam je gospođa Nina Vučić. Kad je stigla, kujici više nije mogla pomoći. O svemu je obavijestila infocentar Saveza udruga za zaštitu životinja grada Zagreba (SUZA), a pozvana je i policija. Po tijelo životinje došao je Veterinarsko-higijenski servis, no čip nisu uspjeli očitati. I oni koji su je uspjeli  vidjeti, prije nego što je policija lešinu prekrila crnom vrećom, rekli su da im pas nije poznat i da ne znaju čija je.

>> Vlasnika policija odvela na liječenje, šest posavskih goniča uginulo u mukama

Ključne riječi

Komentara 23

KR
kresimirn1
22:51 12.05.2015.

Sad ne znaju cija je, a kad se netko rastane ili ima ljubavnika onda svi znaju tko je

DU
Deleted user
23:47 12.05.2015.

Uz ovakvu političku vlast niti pas ne može ostati svoj već se odluči na ovakav skok. Saučešće obitelji.

NP
Novo Pravo
11:49 13.05.2015.

Ponudite nagradu, i vidjet ćete da će se ubrzo ukazati, čiji je pas bio i u kojem stanu? Treba je strogo kazniti i iz razloga jer je puno djece vidjelo to i dobilo raznu informaciju iz toga...To je osoba saa psihičkim poremećajem i treba biti kažnjena jer je ujedno opasna i za okolinu, a najbolje bi bilo da i sama završi kao i ta kujica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije