Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTRAŠUJUĆA FOTKA

U tramvaju snimila muškarca s vrškom noža na rukavici: 'Zaledila sam se'

nož
Foto: Facebook
30.03.2017.
u 21:21

Putnica je danas objavila da je u tramvaju broj 5 prema Maksimiru dotični muškarac oko 16.20 sati ušao na Vukovarskoj

Jedna putnica zagrebačkog tramvaja objavila je zabrinjavajuću fotografiju na Facebook-stranici I to je Zagreb. Riječ je o ruci muškarca koji je, kako kaže putnica, u tramvaju na rukavici nosio vršak nazubljenog noža.

Putnica je danas objavila da je u tramvaju broj 5 prema Maksimiru dotični muškarac oko 16.20 sati ušao na Vukovarskoj.

– Iz rukavice viri vršak nazubljenog noža i tako hoda po prepunom tramvaju. Ima dugi mantil na sebi i kožni šešir s obodom i bluetooth slušalicu u desnom uhu i, mislim, brkove i bradicu. Ne znam kaj da mislim, ali meni je ovo malo opasno – napisala je putnica.

Objava je izazvala burne komentare korisnika. Autorica fotografije napisala je da nije uspjela muškarcu fotografirati lice jer je bio okrenut leđima te da je na kraju nazvala policiju.

Jedna korisnica objavila je pak da je također vidjela istog muškarca, jednako odjevenog, prije mjesec dana na Vukovarskoj.

– Kad je prošao kraj mene na stanici zaledila sam se. Nadam se da će netko reagirati, ja sam samo čekala da što prije uletim u tramvaj – napisala je.

>> Uhvatila sam pedofila koji mi je napao kćer

>> Veliki kameni blok probio pod tramvaja broj 11, putnici ostali iznenađeni

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
21:42 30.03.2017.

vidio sam lika u tramvaju na kvatriću jučer, i skužio sam taj "nož", pa sam bolje pogledao i vidio da lik ima ključeve u ruci i da je to privjesak od ključeva koji mu je između prstiju...u strahu su velike oči..

DU
Deleted user
22:34 30.03.2017.

ja mislim da je to clan organizacije ,.,usrana noga tako se zoveju ti strasitelji zato ja stlno nosim pracku oko vrata

DU
Deleted user
03:30 31.03.2017.

Kakav je to jezik, Večernji, ,, Ima dugi mantil na sebi i kožni šešir s obodom ... u Zagrebu se veli baloner ... Jeste li i vi jugo.jez.ičar.ski agenti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije