Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastoji i na savskim mostovima

U središtu Zagreba tramvaj naletio na pješakinju, promet preusmjeren

Zastoji u gradu
Foto: Google Earth
1/4
23.01.2017.
u 09:05

Građani su se požalili i na zastoj prometa kod Mosta slobode te Mosta mladosti

Na križanju zagrebačke Ilice i Frankopanske ulice tramvaj je jutros naletio na pješakinju. 

Zbog prometne nesreće u središtu grada tramvaji nisu vozili preko Trga bana Josipa Jelačića te je sav promet preusmjeren kroz Vodnikovu ulicu. Građane su tako oko 7.30 sati dočekali veliki zastoji, no očekuje se stabilizacija prometa. Kako doznajemo iz Policijske uprave zagrebačke, pješakinja je lakše ozlijeđena.

Zastoji na savskim mostovima

Na drugom dijelu grada kod Mosta slobode došlo je do prometne nesreće između triju osobnih automobila. U sudaru nitko nije ozlijeđen. – Od Dugava do Glavnog kolodvora autobus je vozio 50 minuta. Svi smo kasnili na posao – kazala nam je putnica.

Građani javljaju da su nastale velike gužve i na Mostu mladosti no, kako kažu iz PU zagrebačke, razlog zastoja nije poznat, a policija još nije na terenu.

>> Tramvaj usmrtio muškarca na Aveniji Dubrovnik, prekinut promet

Komentara 4

DU
Deleted user
11:26 24.01.2017.

Naslov "Tramvaj naletio na..." je neutemeljen. ..Pa kako tramvaj može naletjeti na išta i ikoga? On vozi tračnicama i ne može skrenuti izvan njih i naletjeti na ......Bit će da je pješak hodao ili pretrčavao tračnice, zar ne?

Avatar comparator
comparator
17:18 23.01.2017.

Užas .... pa zašto ju nije zaobišao ?

VI
Vito
09:02 24.01.2017.

comparator 23.01.2017 u 17:18h ________________ Valja mu se nije sviđao outlet, ili gadget kojeg je imala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije