Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za autobuse ZET-a

U Podsusedu otvorena prva plinska punionica

Punionica plina ZET
Foto: Zagreb.hr
1/3
03.01.2014.
u 14:51

- Plinska stanica u Dubravi trebala bi biti i na usluzi samim građanima koji će s jedne strane moći puniti plinom svoja vozila – rekao je Tolić iz ZET-a

U Podsusedu je otvorena prva plinska stanica za punjenje ZET-ovih autobusa. Investicija je vrijedna više od 8,5 milijuna kuna.

- Planiramo nabaviti i do kraja godine još ZET-ovih autobusa koji se koriste plinom, a i sve što ćemo dalje nabavljati trudit ćemo se da bude na plin zbog manjeg zagađenja - rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prilikom otvorenja plinske stanice.

Do kraja godine trebala bi biti otvorena još jedna stanica i to u Dubravi, najavio je direktor ZET-a Ivan Tolić.

- Plinska stanica u Dubravi trebala bi biti i na usluzi samim građanima koji će s jedne strane moći puniti plinom svoja vozila – rekao je Tolić.
 

Komentara 2

Avatar best vocal
best vocal
15:08 03.01.2014.

Busevi na plin su katastrofalni, ne mogu se mjerit sa Manovim I Mercedesovim, totalno neudobni, amortizacija katastrofa, a nije ni čudno kad ih rade talijani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije