Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Abrakadabra

U noćni obilazak Zoološkog vrta s coprnicom

10.10.2015., Zagreb - U sklopu Abrakadabra programa najmladji posjetitelji Zooloskog vrta izradjivali lampione za noc vjestica. Photo: Robert Anic/PIXSELL
12.10.2015.
u 09:27

Obilazak vodi pet kostimiranih glumaca koji predstavljaju neke od najpoznatijih likova iz hrvatske mitologije

Istraživanje tajni Zoološkog vrta uz maksimirsku coprnicu, ali i druge likove iz hrvatske mitologije, organizira se svake večeri za najmlađe posjetitelje Vrta. U sklopu programa Abrakadabra koji počinje navečer, kada ostali posjetitelji završe s obilaskom, djeca kreću s upoznavanjem noćnih životinja i to u pratnji pet kostimiranih glumaca. Nakon razgleda i predstave, slijedi i izdubljivanje bundeve, a program je, ako je suditi po interesu, pravi pogodak. Naime, rezervirani su svi slobodni termini, a program se održava sve do kraja listopada. Oduševljenje Abrakadabrom nisu skrivala niti djeca koju smo u subotu sreli na razgledu.

– Predstava je bila jako zanimljiva, najviše nam se svidjelo kad su dobri likovi potjerali zločeste – rekli su braća, osmogodišnji Tomislav i šestogodišnji Luka Lončarić čija je majka Renata također bila zadovoljna poučnim i zanimljivim obilaskom. A noćne su se pak životinje najviše svidjele Alisi Trunec.

– Vidjeli smo sove, razne ptice i zmije te divlju mačku – prepričala je sedmogodišnjakinja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije