Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvanredne linije

U Noć muzeja besplatno ZET-om

zet
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
29.01.2015.
u 15:00

Javni prijevoz bit će dostupan besplatno od 18 sati

U Noć muzeja, koja će se održati sutra, od 18 do jedan sat poslije ponoći, i ove će se godine uključiti ZET besplatnim prijevozom. Svi posjetitelji zagrebačkih muzeja moći će se voziti turističkim tramvajem, na muzejskoj liniji kružnom trasom Trg maršala Tita – Frankopanska – Trg bana Jelačića – Zrinjevac – Mihanovićeva – Vodnikova – Savska – Trg maršala Tita.

Mini autobusi vozit će od Muzeja Mimare na Gornji grad, trasom Frankopanska - Mesnička - Matoševa - Jezuitski trg - Opatička - Ilirski trg - Opatička - Markov trg - Mesnička - Frankopanska - Muzej Mimara. ZET -ovi busevi vozit će i na liniji od Trga Mažuranića do Muzeja suvremene umjetnosti i natrag, a do dva sata poslije ponoći vozit će i uspinjača.

>>Izumi i otkrića Nikole Tesle glavni su motiv desete Noći muzeja

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
16:12 29.01.2015.

Evo sad se bumo besplatno vozili do muzeja bas lijepo samo kaj nemamo za kartu u radno vrijeme a i oni kojima je muzej na pameti u ova teska vremena imaju za kartu i opet pogorovanje krivima jedino ak nebuju pakete s hranom djelili onda mozda odu i ljudi koji nemaju za kruh

OP
openheimer2
16:27 29.01.2015.

ma bum išel bu red ko za bakalar na badnjak pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije