Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dubrava

U kući napravio improvizirani laboratorij za proizvodnju marihuane

droga
Foto: screenshot/PUZ
1/6
26.08.2015.
u 11:03

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeli kaznenu prijavu

Zagrebačka policija uhitila je Zagrepčanina (27) za kojeg su prije doznali da se bavi nedozvoljenom proizvodnjom i preprodajom marihuane i da je skriva u kući. Došli su s nalogom i uhitili ga nakon što su u kući u kojoj stanuje pronašli 137 stabljika konoplje, 13 grama lišća konoplje, digitalnu vagu, metalnu prešu te improvizirani laboratorij sa sustavom za osvjetljavanje, ventilaciju i filtriranje zraka.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeli kaznenu prijavu.

>>  Američki NCI potvrdio: Kanabis ubija stanice raka!

Komentara 2

DJ
djurex
13:44 26.08.2015.

marica nije droga nego lijek..zabranjena je prljavim igtama u reziji amerikanaca koji su je prije par godina patentirali i zastitili kao svoje vlasnistvo..ko ne vjeruje nek provjeri ..nisam vjerovao da se moze neka biljka kao dar od boga svima patentirati kao svoja..ali evo moze amerika sve

Avatar dpejakovic
dpejakovic
11:39 26.08.2015.

Pa 65% riješenih slučajeva hrvatske policije odnosi se na Marijanu, pametnom dosta, za ostale 35% riješenih slučajeva su svi ostali oblici kriminaliteta! Na to naša država baca novce i umjesto da se rješavaju slučajevi ubojstava, krađa, itd oni se bave Marijanom jer je to najlakše! Da su policija, odvjetništvo, tužiteljstvo radili svoj posao Ivo, županica Lovrić-Merzel (Marina Sekulić) i svi drugi ne bi ni uspjeli raditi što su radili. Naravno nitko od njih za ništa nije kriv a statistika policije dovoljno govore koliko rade!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije