Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijavili susjedi

U kući na zagrebačkoj Trešnjevci pronađen leš

dobra policija skradin
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
23.06.2016.
u 11:29

Leš je već bio u poluraspadnutom stanju pa se pretpostavlja da je muškarac preminuo prije nekoliko dana, a policija je dojavu primila od susjeda koji su osjetili neugodan miris koji se širio iz kuće

U utorak oko 12 sati u obiteljskoj kući na Trešnjevci pronađen je leš nepoznatog muškarca srednjih godina. 

Leš je već bio u poluraspadnutom stanju pa se pretpostavlja da je muškarac preminuo prije nekoliko dana, a policija je dojavu primila od susjeda koji su osjetili neugodan miris koji se širio iz kuće.

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje bi se obdukcijom trebao utvrditi točan uzrok smrti muškarca. 

>>Pronađeno tijelo žene (76), policija potvrdila nasilnu smrt

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
22:13 23.06.2016.

Inače, Trešnjevka se sastoji od jedne-dvije ulice sa po jednim kućnim brojem

ŠO
Šokac1
01:46 24.06.2016.

Inače, štovani g. Sprečić, riječ "leš" u hrvatskome jeziku znači "truplo". Ako ste u dvojbi, pogledajte u Razlikovni rječnik hrvatskoga i srpskog jezika.

SP
spremni0
09:09 24.06.2016.

volim ovo istraživačko novinarstvo, ovime je elvis zaslužio da bude predsjednik hnd-a jer je pokazao da je najbolji od svih članova.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije