Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LJETA

U klubovima nova sezona, ovaj vikend besplatno

pepermint
Foto: Tomislav Miletić PIXSELL
21.08.2014.
u 14:00

Početkom rujna otvaraju i Vip klub na Trgu bana Jelačića te klub Katran na Radničkoj cesti

Nova sezona, s novim programima i brojnim iznenađenjima... Tako zagrebački klubovi najavljuju jesen u svojim prostorijama. Prvi s radom, nakon ljetne stanke, počet će Pepermint u Ilici 24, i to večeras od 22 sata. – Otvaramo s lepezom DJ-eva koji su posjetitelje “raščagali” tijekom proteklih sezona – kažu iz Peperminta u kojem će danas zabava trajati do jutarnjih sati.

S DJ programom počinje sutra sezona i u Močvari na Savskom nasipu, u kojoj će se puštati, između ostalih, Eurythmics, Michaela Jacksona te Queen. Prvi dan partijanja u organizaciji je Zagrebačke debatne unije u povodu Europskog sveučilišnog prvenstva u debati, ali, kažu u Močvari, ulaz je slobodan za sve željne dobre glazbe. Dan poslije klub na nasipu rezerviran je za metal glazbu.

A danas i sutra svi oni koji su se zaželjeli izlazaka zabaviti se mogu i u Jabuci na Jabukovcu, gdje će 22. i 23. kolovoza biti besplatan upad, s “happy hourom” od 23 sata do ponoći. Besplatno će se u glazbi moći uživati i u Vintage Industrial Baru u Savskoj, gdje se, nakon ljetne pauze, nastavlja Ljeto na terasi. U petak, od 20 sati, posjetitelji mogu uživati uz Johnny Cash Tribute, dok će u subotu nastupiti Neven Mijač i Eduard Jimmy Matešić. Program će se, u navedenim klubovima, nastaviti “po starom” i sljedećeg vikenda, dok se početkom rujna otvaraju i Vip klub na Trgu bana Jelačića te klub Katran na Radničkoj cesti.

>>Kolektivni godišnji u Jabuci, Pepermintu, Vintage Baru, Vipu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije