Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drski kradljivac

U dva dana ukrao dva vrijedna bicikla. Jeste li ga vidjeli?

bicikl
18.09.2014.
u 22:24

Ljutiti vlasnici na društvenim su mrežema objavili snimke krađe pa ako ste prepoznali osobu sa snimke prijavite ju policiji

Nadzorne kamere u zgradama na zagrebačkim Sveticama snimile su kradljivca koji je u dva dana ukrao dva vrijedna bicikla.

Ljutiti vlasnici na društvenim su mrežema objavili snimke krađe pa ako ste prepoznali osobu sa snimke prijavite ju policiji.

Video krađe plavog Kona Collair 17. rujna 2014.

>>

Ključne riječi

Komentara 5

IN
infovecernji
00:00 19.09.2014.

Za ovakve nema zakona i pravde. Jedina pravda pronaci ga i smjestit u kolica. Prijavio sam policiji prije tri godine kradju, racun, broj bicikla, fotke, NISTA. Neki bik fino zaradio, za tu lovu bi mu i kolica kupio, mamu mu,,,,

Avatar Florida_manatee
Florida_manatee
23:14 18.09.2014.

Postoje toliko dobrih rjesenja orotiv kradje bicikala da ga je teze ukrast nego auto ali nitko ne zeli to platiti pa radije riskiraju sa rjesenjima od 50 kuna.

ŠV
šveđan
22:45 18.09.2014.

5 godina robije ,mozda prestane krasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije