Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boćarski dom

U dobroj atmosferi zagrebačkog Oktoberfesta pivo popio i gradonačelnik Milan Bandić

Zagrebački Oktoberfest
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/13
16.10.2014.
u 23:40

Oktoberfest u Boćarskom održava se četvrtu godinu za redom ali je namijenjen zatvorenom krugu posjetitelja što organizatori planiraju promijeniti već sljedeće godine

Nijemci koji posluju i žive u Zagrebu večeras su uživali u Oktoberfestu koji su si po uzoru na onaj u Münchenu organizirali u Boćarskom domu. U bavarskom pivu, kobasicama, kotletima, perecima i drugim delicijama koje simboliziraju Oktoberfest osim domaćina uživali su i brojni zagrebački poduzetnici koji posluju s njemačkim tvrtkama, a pridružio im se i gradonačelnik Milan Bandić.

On je Zagrebački Oktoberfest simbolično otvorio otvaranjem bačve s pivom baš kao što se otvara i onaj u Münchenu.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

– Drago mi je da već četiri godine uživamo u dašku Oktoberfesta u Zagrebu, za 200 godina prestići ćemo onaj u Münchenu – našalio se Bandić.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Osim piva i hrane, Bavarski štih dočarale su i brojne djevojke i žene koje su na druženje došle obučene u narodne nošnje dok je za dobru atmosferu bio zadužen bend koji svake godine svira na Oktoberfestu.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Zagrebački Oktoberfest organizirala je Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora koja broji više od 350 uglednih njemačkih poduzeća koja svoju djelatnost obavljaju u Hrvatskoj i hrvatskih poduzeća s poslovnim vezama u Njemačkoj.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Oktoberfest u Boćarskom održava se četvrtu godinu za redom ali je namijenjen zatvorenom krugu posjetitelja što organizatori planiraju promijeniti već za godinu dvije dana.

Komentara 3

Avatar Nexus
Nexus
08:46 17.10.2014.

Ak nemas kaj u dirndl stavit nemoj ga ni obleci

SA
samodinamo
11:44 17.10.2014.

sisa je zakon!

Avatar liquidsky
liquidsky
11:48 17.10.2014.

Ništa u ovom gradu ne može proći bez zagađenja likom i djelom Milana Bandića. Još su samo trebali Milanović, Karamarko i slični.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije