Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRTNA ZABAVA

U Botaničkom vrtu obilježen početak akademske godine

botanički
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
28.09.2014.
u 17:00

Gradonačelnik Milan Bandić najavio je gradnju mini botaničkog vrta u edukacijskom centru na Kajzerici, gdje će se djeca moći upoznati s florom i faunom prisavlja

Početak nove, 346. po redu, akademske godine Sveučilišta u Zagrebu obilježen je danas u Botaničkom vrtu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Na tradicionalnoj Sveučilišnoj vrtnoj zabavi koja se, istaknula je voditeljica Botaničkog vrta, Biserka Juretić, održava već osmu godinu zaredom, sudjelovali su djelatnici Sveučilišta koji su razgovarali o tome što se u prethodnoj akademskoj godini postiglo te što se u sljedećoj tek planira.

- Vrtnu zabavu otvorili smo na najbolji mogući način, a to je promocijom 219 doktora znanosti i umjetnosti danas u Hrvatskom narodnom kazalištu - rekao je rektor Sveučilišta, Aleksa Bjeliš, dok je gradonačelnik Milan Bandić istaknuo kako će se sljedeće godine u Botanički vrt moći doći preko pasarele od Glavnog kolodvora. Također, najavio je gradnju mini botaničkog vrta u edukacijskom centru na Kajzerici, gdje će se djeca moći upoznati s florom i faunom prisavlja.

>>Zagrebačke priče: Botanički vrt

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije