Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stop, policija!

Policajci šetali Trgom bana Jelačića pa naišli na neviđenu situaciju

policija
Foto: čitatelj večernjeg lista Karlo Luka
1/2
27.03.2017.
u 11:29

Fotografija je objavljena na Facebook stranici ''Zakaj volim Zagreb'', gdje je sakupila više od 3200 lajkova i brojne komentare

Pažnju Zagrepčana jučer je na Trgu bana Josipa Jelačića plijenila policija koja je zaustavila dječaka u automobilu na akumulator. Trojica policajaca, naravno, šalila su se s dječakom, a fotografija je objavljena na Facebook stranici Zakaj volim Zagreb, gdje je sakupila više od 3200 lajkova i brojne komentare.

"Opasno je zeznul nekaj... Tri policajca oko njega", "Ograničenje je 30, a on jurca", "Je li ukrao jurilicu? Vozio prebrzo ili po pješačkoj zoni?! Za ovakav strašni auto i vozača treba bar troje naših plavaca da s njim izađu na kraj", "Mali, ode ti vozačka dok se ne riješiš pelena", samo su neki od komentara Zagrepčana.

Foto: Screenshot Facebook

>> “Zakaj volim Zagreb” sedmi rođendan slavi tulumom

>> Šokirani prolaznik snimio par 'u akciji': Nije mogao vjerovati što to rade usred dana na balkonu zgrade

>> Doručkovala kuhano jaje kada je osjetila nešto tvrdo pod zubima. Nije mogla vjerovati što je pronašla

Komentara 22

Avatar Robinzon
Robinzon
12:56 27.03.2017.

Ajd fala bogu da su mu "progledali kroz prste"a napravio je slijedeće prekršaje u prometu:1. vozio je maloljetan, vozio je bez položenog vozačkog ispita, vozio je van prometnice, vozio na zabranjenom mjestu, vozio neregistrirano vozilo, vozio vozilom bez tehničkog pregleda i registarskih pločica i još koješta bi mu ovi,danas dobroćudni, policajci mogli prišiti.I sada još neka netko otuži naše policajce da nisu susretljivi i uviđavni.

IL
ilijan
13:06 27.03.2017.

vozio je s ljetnim gumama bez zimske opreme... :)

Avatar Abcda
Abcda
20:43 27.03.2017.

Po zakonima EU, svako vozilo koje ima motor, bilo koji, ako vozi po javnoj povrsini, mora imati obavezno osiguranje, a vozac mora imati vozacku. Izgleda smijesno, ali je istinito. Isto vrijedi i za invalidska kolica na elektricni pogon. Zamisli da klinac skrene na prometnicu i da neki BMW, da bi ga izbjegao, ubije tri osobe .... Tko ce to platit ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije