Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog fašničke povorke

Tramvaji sutra voze prema posebnoj regulaciji

Tramvajske linije sutra prometuju po posebnoj regulaciji.
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
05.02.2016.
u 14:46

Zbog fašnika i podrezivanja drveća u centru, tramvajske linije prometuju obilaznim putevima.

Iz ZET-a upozoravaju sve građane koji koriste javni prijevoz da će ovog vikenda zbog fašničke povorke i akcije podrezivanja drveća doći do preusmjeravanja tramvajskih trasa, a moguće su i kraće obustave tramvajskog prometa. 

Tako se najveći problemi očekuju sutra oko 11 sati na području centra, kada fašnička povorka kreće s Trga maršala Tita prema Trgu bana Jelačića. Istoga dana od 8 do 17 sati zbog već spomenutog podrezivanja drveća na Zrinjevcu, tramvajske linije 6 i 13 prometovat će obilaznim putevima, šestica preko Trga žrtava fašizma, a trinaestica putuje preko Ulice Franje Račkog.

U nedjelju se podrezivanje provodi na Maksimirskoj cesti tako da tramvaji neće prometovati na relaciji Kvaternikov trg – Dubrava, nego će od 11 do 18.15 sati na toj trasi putnike prevoziti posebna autobusna linija. Tramvajske linije 4, 5, 7, 11, 12 i 13 umjesto do Dubrave i Maksimira okretat će se na Kvaternikovom trgu, HeinzelovojBorongaju.

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zambezi
16:36 05.02.2016.

Srecom ne idem tramvajem,al mislim da je to čista bedastoća i ometanje prometa ! Kao i mnoge nepotrebne povorke koje opstruiraju normalno prometovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije