Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u prometu

Tramvaji stajali zbog prosvjeda i intervencija hitne pomoći

Zastoj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
23.10.2014.
u 14:15

Došlo je do nekoliko zastoja u tramvajskom prometu diljem Zagreba koji su uzrokovani različitim problemima. Sve poteškoće su otklonjene

Epileptični napadaj, prosvjed i putnik ozlijeđen u vožnji uzrokovali su danas u više navrata zastoje tramvaja diljem grada.

Ozljeda putnika zbog naglog kočenja te intervencija hitne pomoći i prometne policije stvorile su poteškoće u tramvajskom prometu na Črnomercu oko 11 sati.

Sat i pol poslije, tramvaji su stali i na Trgu bana Jelačića

– Mlađoj ženskoj osobi pozlilo je uslijed epileptičnog napadaja te joj je pružena hitna pomoć – poručuju iz ZET-a te objašnjavaju da zbog toga tramvaji na Trgu nisu vozili od 12:40 do 12:50. Dok se čekala pomoć, stvorile su se kolone u Jurišićevoj ulici.

Najduži je bio zastoj u Savskoj ulici zbog prosvjeda ispred Ministarstva branitelja, na dionici od Savskog mosta do Ulice grada Vukovara. Tramvaji 4, 14 i 17 od 12:45 prometovali su do Ljubljanice, a linija 5 vozila je do Zapadnog kolodvora. Stanje se normaliziralo oko 14 sati.

Komentara 3

2X
2Xgeneral
07:06 24.10.2014.

miki gdje si?????? javi se! vidiš da niš ne funkcionira kak treba! jedino si ti furt delal po 16 sati ( čak se i betmen posramil ) - nedaj bože da rikne koja mačkica jer nemre sić s drveta ili golub padne s konja bana Jelačića!!!!

MR
mrnmarina
16:08 23.10.2014.

Genijalno mi je kako se svaki prosvjed svede na ograničavanje kretanja Zagrepčanima.

DU
Deleted user
18:16 23.10.2014.

Slažem se s komentarom mrnmarina. A kaj radi policija i komunalni redari da nam omoguće život i rad? I jesu li branitelji svijesni da će zbog gubitka radnih sati biti manje novca za sve?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije