Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Tramvaj usmrtio muškarca na Aveniji Dubrovnik, prekinut promet

tramvaj pormetna nesreća
Foto: Dorotea Kovačićek
1/10
18.01.2017.
u 10:45

Nesreća se dogodila jutros u 9.59 sati na Aveniji Dubrovnik, u zoni naselja Središće, gdje je u naletu tramvaja broj 6 poginuo 88-godišnji muškarac.

U Novom Zagrebu jutros je poginuo 88-godišnji pješak na kojega je naletio tramvaj, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. 

Nesreća se dogodila jutros u 9.59 sati na Aveniji Dubrovnik, u zoni naselja Središće, gdje je u naletu tramvaja broj 6 poginuo 88-godišnji muškarac. Očevid je u tijeku, a tramvajski promet u oba smjera je u prekidu, rečeno je u zagrebačkoj policiji.

Izmjene u prometu

Iz ZET-a doznajemo da tramvajska linija 14, iz smjera Mihaljevca, prometuje skraćeno do Savskog mosta, a tramvajske linije 6 i 7 skraćene su do Zapruđa. Putnike će od Savskog mosta do Zapruđa prevoziti autobusi.

>> Jedna osoba teško ozlijeđena u nesreći na cesti prema Vodicama

Komentara 4

MI
mickeyzg
11:49 18.01.2017.

Počivao u miru :( Ali na Av. Dubrovnik je samo pitanje dana kada će netko poginuti. Pješaci (uglavnom starija populacija čije noge baš i ne mogu u pothodnike) prelaze k'o muhe bez glave. Gotovo svakog dana vidim kako neki dedekk ili bakica "pikira" rupu između automobila i pokuša "pretrčati"

7S
7sam11
13:39 18.01.2017.

sto ne naprave pjesacke prijelaze kad starija populacija pogotovo sa stapom stakama ne moze koristiti podhodnik,kak ce bakica spustiti kolica niz stepenice ,eto jos jedan apsurd.

KN
knezevic3d
14:01 18.01.2017.

to je on samoubojsto napravio.....kaze dosta mi 88leta a malabpenzija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije