Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANIFESTACIJA

Tradicionalno okupljanje "Dan Borongaja"

Dan Borongaja
Foto: PR FOTO
27.05.2016.
u 14:15

Tradicionalno okupljanje "Dan Borongaja" održat će se 4. lipnja 2016. na školskom igralištu, prostoru uz skulpturu Malog princa u Vidrićevoj ulici, kao i u dvorištu caffea B2, popularnoj "Dvici", Đalskoga 28.

Kako se istodobno održavaju i "Dani Pešče", veselimo se uvrštavanju naših "Dana" u službeni program opće peščeničke proslave.

Program počinje od 10 sati, sudjelovat će i kikići iz vrtića, i tete iz Doma za starije, naravno, i svi ostali, organizirano je i rekreacijsko vježbanje pod stručnim vodstvom.

Svojim programom uključio se i Kulturni centar Peščenica, na čemu posebno zahvaljujemo. Prema programu, otprilike usred dana, malo ćemo se "zabaviti i sa žlicom"!

U "Dvici", kao i prijašnjih godina, održat ćemo izložbu fotografija iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća našeg prijatelja Atlasa, kao i pridružene fotke znanih i neznanih majstora iz kvarta. No, ta je izložba samo izgovor kako bismo se okupili, podsjetili se starih prijatelja, ljubavi i doživljaja iz "onih" vremena, kako bismo rekli, "to su bili dani..."

Ako i ne bude slika – plakata, zvat ćemo to okupljanje "izložba", može? Oni koji su stalni gosti dobro znaju o čemu govorimo, a vi koji dolaze prvi put – pokušajte osloboditi svoje vrijeme za Dan Borongaja: susrest će te drage i poznate, upoznati nova lica, svojim dolaskom nekog će te razveseliti, a i sami ćete provesti ugodne trenutke u veselom i opuštenom društvu i dobrom raspoloženju.

Radimo i na nekim iznenađenjima, a i sami ćemo se iznenaditi ako nam sve to uspije. Ako ne – ha, pa što bismo onda radili za sljedeće okupljanje, 2017.? Svojim dolaskom dat ćete potporu i vrijednim organizatorima, a zahvaliti dragim i dobrim ljudima, prijateljima Borongaja i ovih naših okupljanja, koji su se sami javili i pomogli naš susret. I što nas je više, bit će i više zadovoljnih lica jer dobro društvo – to smo mi sami !

Vidimo se u subotu, 4. lipnja, na Borongaju!

Foto: PR FOTO

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije