Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni gastrovodič

Top 5 mjesta u Zagrebu u kojima se jedu slasni burgeri

hamburgeri
Foto: Rocket Burger
1/5
20.08.2016.
u 18:54

Slideri ili bogato “opremljeni”, u crnom pecivu ili u društvu krumpirića... Dobar tek!

Poplava je hamburgera zadnjih godina u Zagrebu. Iako se to može smatrati pretjeranim nametanjem tuđe tradicije, takav bi stav bio pogrešan. Ponuda tradicionalne američke brze hrane u našem gradu debelo je nadišla kvalitetu one koju nude globalni lanci. Bezbroj okusa, sjajna dekoracija, dodaci, umaci, na puno mjesta i odlična ponuda pića, čine hamburgere dobrim dodatkom ionako već bogatoj gastronomskoj ponudi.

Doduše, ta kvaliteta i bogatstvo okusa povlače sa sobom i nešto višu cijenu, ali kad je riječ o mjestima koja preporučujemo u ovom vodiču, ona je sasvim opravdana. U izboru, osim kvalitetom hrane, razinom usluge i ostalim uobičajenim čimbenicima na kojima se temelji ocjena nekog restorana, pazili smo i da ova popularna hrana bude dostupna u većem dijelu dana, držeći da se hamburger može jesti uvijek. Osim ovih, dakako, dalo bi se pobrojiti još najmanje pet dobrih mjesta za ovaj popularni fast food.

Submarine BBQ

Izaberite što god hoćete – slidere ili burgere, doista je teško odlučiti koji je bolji. Odlična je stvar i to što ih ima na tri lokacije, a u Garden Breweryju možete ih kušati uz njihova sjajna piva.     

Rocket Burger

Lokal koji je među prvima donio američki burger u Zagreb praktički je brend. Hamburgeri su sjajni, peciva su napravljena “in house”, a u novom prostoru sve je još i bolje. Adresa: Tkalčićeva 50.  

Papa's True American Bar

Uz odlične burgere koji su doista masivni i bogato “opremljeni” te u društvu s krumpirićima, u lokalu na Tuškancu 1 dočekat će vas i krasan ambijent. Treba spomenuti i sjajan izbor piva.     

Pivana

Poznati restoran na kraju Ilice nudi doista odličan omjer cijene i kvalitete kada je o hamburgerima riječ. Porcije su bogate, jako je teško da ćete ostati gladni, a zaista se isplati uhvatiti još koji lijep dan u dvorištu lokala u Ilici 222.     

FBI Food

 Ne bi ovaj pregled bio pravi bez skrivenog aduta. Raste popularnost crnom tijestu, a upravo takav hamburger, uz ostale, nudi FBI Food na Trnju. Zašto ukusno ne bi bilo i zdravo, a na Trnjanskoj 101 i ne previše skupo.     

>> Besplatni hamburgeri doživotno ako promijene prezime u Burger

Komentara 27

EX
explorer
21:28 20.08.2016.

To kaj je novinarcek dosel h zadnjih par let vu Zagreba, ne znaci da su i hamburgeri tad dosli. Hambiji su h zg brza hrana od 80tih. Po meni, ni jedan od ovih novih nije nadmasil legendarni Hamby iz Draskoviceve, Splendid iz Praske ili onaj pored Jegerhorna, zaboravil sam kak se zval.

UP
uprolazu123456
21:22 20.08.2016.

ovaj autor ocito nepoznaje zagreb. na kraju ilice (222) jahahah pa ilica ima jos kilometara od tog broja do kraja sve do aleje ti ilica , daj si zemi plan grada prije pisanja nebuloza

LE
Lester
20:17 20.08.2016.

zasto u clanku nije naveden mekPers??mozda zato sto vam nisu platili reklamu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije