Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pet godina od otvorenja

Tomislav Horvatinčić prodaje Centar Cvjetni

Tomo Horvatinčić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/3
05.12.2016.
u 14:07

Kontroverzni poduzetnik restrukturira svoje poslovanje.

Tomislav Horvatinčić, čini se, diže ruke od Centra Cvjetni – prodaje ga. Pet godina od njegova službenog otvorenja, koje su od samog početka pratili prosvjedi i negodovanja Zagrepčana, Horvatinčić se, čini se, povlači iz središta Zagreba.

Kontroverzni poduzetnik restrukturira svoje poslovanje i to nakon što je prije dva mjeseca izazvao novu buru u Zagrebu. Podsjetimo, nakon što mu je u Gradu osigurana dozvola za postavljanje dviju novih terasa na Trgu Petra Preradovića, pa ista bila poništena, Horvatinčić centar Zagreba napušta i zamjenjuje ga Svetom Nedjeljom. Razlog nisu Zagrepčani, ni njihovi prosvjedi već restrukturiranje poslovanja.

– Društvo HOTO GRUPA d.o.o. u postupku restrukturiranja svog poslovanja uskoro zasniva strateško partnerstvo s uglednim međunarodnim investitorom. U sklopu tog partnerstva previđena je i kupoprodaja dijela portfelja naših nekretnina, konkretno dijela kompleksa Cvjetni, pri čemu će se izvršiti i reorganizacija ljudskih resursa i njihov angažman na drugim segmentima poslovanja – poručio je Krešimir Horvatinčić.

Komentara 35

DO
dopizdilomi
14:24 05.12.2016.

Evo ja nudim 1 kunu. Obečajem da ću ga restruktuirati, ostaviti zaposlene i uložiti u njega.

PR
propalismoFranjoskroz
14:58 05.12.2016.

Mozda proda Talijanskim investitorima??

DU
Deleted user
14:12 05.12.2016.

po cemu je on kontroverzan. 4-oro ljudi ubio i ni dana bio u corki? smrad po svim normalniom mjerilima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije