Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi

Tko ostaje bez tople vode 3. i 4. kolovoza

radovi
Borna Filić/PIXSELL
01.08.2015.
u 13:45

HEP-Toplinarstvo radi na križanju Selske i Lovrečanske

Građani Španskog, Malešnice, Gajnica i Ciglenice, odnosno oko 12.500 kućanstava priključenih u tim kvartovima na toplanu, 3. i 4. kolovoza neće imati tople vode, zbog radova na revitalizaciji magistralnog vodovoda na križanju Selske ceste i Lovrečanske ulice, obavijest je HEP Toplinarstva.

Iz tvrtke ističu da će potrošači bez isporuke toplinske energije za pripremu tople vode biti u nekoliko kraćih etapa, a osim u ponedjeljak i utorak, zbog radova će se takvi prekidi događati i 15.-18. i 26.-27. kolovoza pa Toplinarstvo potrošače moli za strpljenje i razumijevanje.

Rok za završetak radova je 15. rujna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije