Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevid u tijeku

Teška nesreća u Zagrebu: Sudarila se tri vozila, dvije osobe su ozlijeđene. Promet u smjeru zapada je otežan

nesreća zagreb
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
20.10.2016.
u 18:29

Zbog nesreće na Ljubljanskoj aveniji u Zagrebu, između benzinske crpke i skretanja za trgovački centar u smjeru zapada, vozi se otežano

Teška prometna nesreća dogodila se oko 17.50  sati na Ljubljanskoj aveniji u Zagrebu, nedaleko od Škorpikove. U nesreći su sudjelovala tri osobna vozila, doznajemo od zagrebačke policije. Prema prvim informacijama, dvije osobe su ozlijeđene i prevezene u bolnicu Sveti Duh i Vinogradsku.

Kako javlja HAK, zbog prometne nesreće na Ljubljanskoj aveniji u Zagrebu, između benzinske crpke i skretanja za trgovački centar u smjeru zapada, vozi se krajnje usporeno, uz zastoje.  

Očevid je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 4

CR
Crafter
18:57 20.10.2016.

Stoko divlja

PU
paul-umpe
20:05 20.10.2016.

Sutra kupujem G 500.Valjda cu prezivjeti ako me kakav krkan zapuca.

JA
Jasna0404
15:05 21.10.2016.

Ma koja Ljubljanska avenija.....ZAGREBAČKA več godinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije