Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istiskuje ih nogomet

Tenisači moraju sa Svetica zbog gradnje HNS-ova kampa

Teniski tereni
Foto: Borna Filić/PIXSELL
19.12.2013.
u 14:04

Pokraj maskimirskog stadiona gradi se kamp za nogometaše, odlaze zakupci teniskih terena na ŠRC Svetice, ali ostaje atletska staza. – Ako mi je do ičega stalo, onda je da Sandra Perković uspije – rekao je gradonačelnik Bandić

Zakupci teniskih terena na ŠRC Svetice morat će ih prestati koristiti. Kako je kazao gradonačelnik Milan Bandić, na lokaciji pokraj stadiona na Maksimiru gradit će se kamp Hrvatskog nogometnog saveza, što je oštro kritizirao Andrija Mikulić (HDZ).

– Što će biti s atletičarima, tisućama rekreativaca, zakupcima terena – upitao je Mikulić gradonačelnika te dodao da bi se trebala potražiti alternativna lokacija. Gradonačelnik je pak odgovorio da će grad jedva dočekati investiciju od 25 milijuna eura.

– Neće tamo biti tenisača više. Atletska će staza ostati, kao i staze u krugu. Tamo vježba Sandra Perković. Ako mi je do ičega stalo, onda je da Sandra uspije. Nakon Tuhelja, netko se sjetio da ostavi novac u Zagrebu. Bazen, kamp i novi stadion gradit će se tamo u skladu s postojećom dokumentacijom – kazao je Bandić.

Ključne riječi

Komentara 1

GV
golub Vaso
16:15 19.12.2013.

Koji kum gradi ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije