Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Melkizedek

Tečaj aktivne meditacije u Boćarskom domu

joga
Grgur Žučko/pixsell
30.09.2015.
u 10:33

Udruga Melkizedek organizira i vodi tečaj aktivne meditacije, voditeljica je dugogodišnja učiteljica yoge, izobrazbu završila u Americi

Udruga Melkizedek organizira i vodi tečaj aktivne meditacije, voditeljica je dugogodišnja učiteljica yoge, izobrazbu završila u Americi.

- Ljudi obično imaju otpor prema meditaciji jer se ne mogu fokusirati, imaju mentalna ometanja (razmišljaju o problemima, neplaćenim računima...itd), dugo treba da vide rezultate i osjećaju fizički nemir (ne mogu sjediti dulje vrijeme). Aktivna meditacija daje vrlo brzo rezultate, neki od elemenata koje uključuje: zahvalnost, opraštanje, kreativnu vizualizaciju, binauralne zvukove (ulazite u alpha i theta stanje gdje dopirete do podsvjesnog uma i kreairate ono što želite) - kažu iz udruge.

Tečaj je sutra od 17 do 21 sat u Boćarskom domu. Sve informacije mogu se dobiti na telefon: 091/9401 566.

Komentara 3

CR
CroBazar
16:46 01.10.2015.

Zna se da je #Cro-bazar najjeftniji online shop u gradu! Zaigraj s nama svakoga vikenda nagradu igru ili budi najaktivnija svakoga tjedna, nagrada je tvoja! Za više informacija posjetite online shop: http://cro-bazar.com/

MI
mirrr
13:52 30.09.2015.

moze li proci jedan dan a da vecernji ne promovira đavolsku jogu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije