Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarno

Tamburgeri, Tim iz Markuševca i drugi sviraju za samohrane majke iz Dubrave

tamburgeri
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/2
04.07.2015.
u 14:17

Pozivaju se svi da sutra, umjesto da odu na kavu s prijateljem, s 20 kuna u 19 sati jednostavno odu u kazalište

Stanovnici Dubrave sutra će imati priliku pomoći svojim susjedima, i to odlaskom na humanitarni koncert u organizaciji UBDR Dubrava te uz podršku Domoljubnog Foruma Dubrave.

Pozivaju se svi da sutra, umjesto da odu na kavu s prijateljem, s 20 kuna jednostavno odu u Kazalište mladih Dubrava, Cerska 1 u 19 sati.

- Skuplja se za dvije samohrane majke s više djece po preporuci Caritasa župe Sv. Leopolda Mandića i Centra za socijalnu skrb Dubrava - rekao je Mladen Cetinja iz organizacije. U kazalištu će nastupiti Tamburgeri i Tim iz Markuševca, Mladen Burnać, klapa Mate i prijatelji, grupa Minas, KUD Bosiljak, stand up komičar Saša i razni drugi izvođači.

Fešta se nastavlja i poslije koncerta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije