Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćni prepad

Taksist opet žrtva razbojstva

Razbojnik
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
26.01.2015.
u 19:00

Dok je taksist stajao na ulici, pokucao mu je na prozor, ušao u taksi i počeo prijetiti nožem. Uzeo mu je tisuću kuna

Mršavi razbojnik s fantomkom na glavi obrušio se u ponedjeljak oko 5 sati na 51-godišnjeg taksista u Ulici Blaža Trogiranina na Trešnjevci.

Dok je taksist stajao na ulici, pokucao mu je na prozor, ušao u taksi i počeo prijetiti nožem. Uplašenom taksistu uzeo je tisuću kuna i istjerao ga iz automobila, koji je potom ukrao.

Tim istim automobilom odvezao se tek nekoliko ulica dalje. U Vrličkoj ulici izašao je iz njega i nastavio pješice.

Policija je pronašla vozilo uz pomoć GPS-a, ali za razbojnikom još traga.

>> Ukrali taksi stotinjak metara od policijske jedinice

Komentara 5

TR
Trucker
08:59 27.01.2015.

Nek se samo igraju s taksistima! Dok prvi nebude propucan! Taksisti Radio Taxi su nekad više od 50% bili umirovljeni policajci i oficiri, tako da se nisu usudili lopovi na taksiste! Jedini kojeg se sjećam jeste kad su ubili jadnog Kefečeka ...a 2 druga pokušaja su im propala jer su ih taksisti sami izmlstili prije dolaska policije!

DU
Deleted user
07:32 27.01.2015.

Što djeca i mladež u Hrvatskoj svakodnevno slušaju, gledaju i uče? Živjeti na račun drugih; dobiti gradski stan, postići da ti država plaća doprinose za mirovinsko, ne plaćati svoje obveze, utajiti porez, podizati kredite i ne vraćati ih, Uče i i vide da se krađe i nasilništvo ne kažnjavaju, da svatko može silom protiv oni zakona koji mu se Ne Sviđaju, da je normalno da djeca imaju mobitel ili tablet Već s osam godina, da su "Važni" samo oni koji se pojavljuju u tiksu i na TV-u pa makar zato što su bili pijani, goli, kurvali se i sl. I čemu se onda čuditi? Treba djelovati preventivno n a svim područjima, a ne se truditi amerikanizirati život. Tko stalo gleda laž, nasilje, krađe,površnost,laži,glupost, Neminovno će usvojiti to kao normalno.

SA
samodinamo
08:59 27.01.2015.

dosadni ste više sa taksistima svaki dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije