Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STREETGASM 2000

Svi su se željeli slikati sa skupim jurilicama

Streetgasm 2000
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
29.05.2015.
u 10:00

Na utrci dugoj više od 3000 kilometara natječe se 90 timova.

Luksuzni sportski automobili, njih 90, posljednja su dva dana plijenili pažnju Zagrepčana. Naime, od srijede su parkirani ispred hotela Sheraton, a voze ih timovi koji putuju po Europi u sklopu više od 3000 kilometara duge utrke Streetgasm 2000. Timovi su krenuli iz Amsterdama 24. svibnja, a ove su godine tijekom turneje posjetili i hrvatsku metropolu.

Brojni su prolaznici stoga iskoristili priliku da se slikaju s impresivnim vozilima kakva inače nemaju prilike vidjeti, a svatko je želio, makar nakratko, vidjeti i unutrašnjost automobila. Zanimljivost ove sedmodnevne vožnje jest i to da timovi ne znaju rute unaprijed, već novosti dobivaju na dnevnoj bazi. Tako danas kreću u Beč točno u podne s Trga bana Jelačića čime se nastavlja automobilska avantura koja ima i humanitarni karakter.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
07:29 30.05.2015.

zgodno za čuti u vožnji..........tutnjaali su mi pod prozorom I baš su super....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije