Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupštinski aktualac

Svetice stoje jer UEFA nije dala novac HNS-u

bandić, skupština
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
21.03.2017.
u 11:07

Šest mjeseci nakon ishođenja građevinske dozvole trebali su početi radovi na Sveticama, a budući da to nije napravljeno, ugovor s HNS-om bi trebalo poništiti, kažu SDP-ovci

U ožujku 2016. bazen, a do kraja godine kamp. Tako se trebala odvijati situacija na Sveticama, upozorio je na aktualcu današnje sjednice Skupštine gradonačelnika Milana Bandića SDP-ov Dominik Etlinger.

Zašto 90 tisuća kvadrata u centru grada sad stoji prazno te hoće li Grad poništiti ugovor s HNS-om budući da ga ne poštuju, pitanja su koja je SDP-ovac uputio s govornice.

- Šest mjeseci nakon ishođenja građevinske dozvole trebali su početi radovi, a i Sveticama se ne upravlja na adekvatan način, što je izravno kršenje ugovora - rekao je Etlinger, dok mu je Bandić odgovorio kako će za godinu dana tamošnji prostor izgledati poput Wembleyja.

Financijska je kriza i UEFA nije HNS-u dala novac, zaključio je gradonačelnik, pa će se još pričekati da Nogometni savez krene s radovima.

Zašto je s prošle sjednice povučena točka oko škole na Vrbanima III, ako se u istom formatu pojavljuje na dnevnom redu i danas, zanimalo je SDP-ovu Silvu Žele.

- Povukli smo je jer smo je dorađivali, odnosno dogovarali da mjesečni najam koji ćemo za unajmljeni prostor za đake davati uđe u cijenu otkupa. Za deset godina taj će prostor biti gradski - rekao je gradonačelnik.

>> HNS: Protiv nas se vodi specijalni medijski rat!

>> Nova dnevna bolnica od 23.000 kvadrata za 250 milijuna kuna

Komentara 1

RP
rpzagreb
20:56 21.03.2017.

Još ovo malo vremena kolko mu je ostalo bolje da se primi uređenja vrtića i osnovnih škola. Da barem nešto korisno ostane pamtljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije