Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogradonačelnica

Švaljek: Ne komuniciram s Bandićem

švaljek
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/7
29.10.2014.
u 14:54

Švaljek je istaknula kako nikad nije rekla da je u kontaktu s uhićenim gradonačelnikom Bandićem te da s njim ne komunicira

Dogradonačelnica Sandra Švaljek danas je održala novu konferenciju za novinare, inače u gradu uobičajenu uoči održavanje sjednice Gradske skupštine. Iako je, posljednja skupština održana prije 20-ak dana, Sandra Švaljek poručila je kako se dnevni red ove sjednice koja će se održati sutra nije mogao više napuniti.

– Dnevni red je kraći nego što je uobičajeno, a razlog tome je što je posljednja sjednica gradskog vijeća bila održana prije 20-ak dana i bila je prilično iscrpna s oko 50-ak točaka, poručila je Švaljek.

Švaljek je istaknula kako nikad nije rekla da je u komunikaciji s uhićenim gradonačelnikom Bandićem.

– Zakon je tu vrlo jasan. Ja sam opunomoćena zamjenica. Opunomoćen zamjenik dužan je konzultirati se s gradonačelnikom koji mu je dao punomoć. Ne mogu vam reći ništa drugo osim toga, kazala je Švaljek.

Švaljek je poručila također kako se u gradu ništa nije promijenilo o stavu prema Imunološkom zavodu i kako i dalje postoji jasni interes za njegovo preuzimanje.

– Upućene su dvije požurnice i grad se javio na natječaj i udovoljio svim zahtjevima, podsjetila je Švaljek zajedno s drugom zamjenicom Vesnom Kusin poručila je kako Zagreb i dalje ima interesa, kao što je to najavljivao gradonačelnik Bandić i za EXPO izložbu od koje je Vlada odustala.

– Vladi smo uputili pismo namjere. Ako Vlada prenese prava na grad Zagreb, mi ćemo to odraditi, no od njih još uvijek nema odgovora, poručila je Kusin.

>> Mogu li Bandića suspendirati kao gradonačelnika?

Komentara 16

Avatar deja
deja
15:39 29.10.2014.

A 24sata pise:' Švaljek: Da, konzultiram se s Bandićem, moram po zakonu"...pa ti sad budi pametan.

Avatar liquidsky
liquidsky
19:43 29.10.2014.

Na telki je Švaljekica izjavila da je u kontaktu s Bandićem. Sada tvrdi da ne komunicira s njim. Pa ne mogu vjerovati da je i ona počela lagati kao Bandić. Zar je laganje zarazno, što li?

IN
Inat
19:53 29.10.2014.

Bandić je bio loš gradonačelnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije