Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da, reklama!

Susjed mu uzvratio istom mjerom na istom mjestu: Prodao sam stan!

Plakat susjed
Foto: ''
24.04.2014.
u 13:33

Nakon poruke na veleplakatu, kako će susjed Kovačeviću "napakostiti" zvučnicima, javio se i prozvani...

Veleplakat na parkiralištu u Petrinjskoj kojim susjed, revoltiran bukom iz drugoga stana, obavještava susjeda kako je nabavio glasne zvučnike kojima će mu u noći "vratiti" za nemiran san, odjeknuo je webom.

Dobio je i nastavak, kojim je razotkrivena zagonetka je li riječ o reklamnom triku ili pravom javnom obračunavanju:

"Susjed, samo ti puštaj glazbu koliko hoćeš...Prodao sam stan, selim za par dana! :)"

S obzirom na to da je priopćenje o novom plakatu stiglo iz jedne marketinške agencije, riječ je ipak o kampanji za neki novi proizvod ili uslugu...

>>Porukom na veleplakatu susjedu poručio da će čuti što je buka

Komentara 4

MR
MrkiMedo
15:11 24.04.2014.

Pa to je bilo jasno od prvog trenutka. Plakati se mozda pisu u nekoj drugoj zemlji. Kod nas se kulturno dodje susjedu i opali samarcina! :)

DU
Deleted user
17:40 24.04.2014.

Susjed, prodao sam stan, selim u njemačku gdje se od rada može živjeti. Nadam se da si platio PDV na zvučnike, da Linić može na Bahame!!!!

DU
Deleted user
17:57 24.04.2014.

Plaćeni članak? Ako je uspio je jer je dosao na stranice vecernjaka. jedino se nadam da će glod opaliti po dzepu one koji to nisu shvatili a zaduženi su za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije