Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Supernova otvara Superklizalište

Supernova otvara Superklizalište
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
25.11.2015.
u 15:45

Ne propustite najbolju zabavu na ledu jer shopping park SUPERNOVA u petak, 27. studenog u 17.00 sati otvara svoje SUPERklizalište. Uz Zagrebačke Pahuljice, hokejaše KHL Medvešćak Zagreb, popularne likove iz predstave «Ljubav topi led» te brojna druga iznenađenja, moći ćete premijerno klizati na ledu uz prave snježne pahulje.

Shopping park SUPERNOVA u petak, 27. studenog, otvara svoje SUPERklizalište. Tim povodom pripremljeni je niz iznenađenja, kao i bogat zabavni program.

Od 17 sati u centru počinju kreativne radionice za djecu na temu zime i snijega, a u 17.30 sati očekuju se Zli bubnjari čije glasno bubnjanje doziva oblake snijega. Od 18 sati na rasporedu je popularna predstava «Ljubav topi led» nakon koje će se najmlađi moći družiti s omiljenim glumcima i likovima iz predstave.

Pod vodstvom Luke Bulića, u 19 sati počinje program na otvorenom, a led će prve isprobati Zagrebačke Pahuljice, kojima će se zatim pridružiti i hokejaši KHL Madveščak Zagreb. Popularni Medvjedi će ujedno proglasiti klizalište otvorenim i pozvati sve prisutne na druženje na ledu.

Za čarobnu atmosferu pobrinut će se prave snježne pahuljice koje će se baš u petka naći iznad Shopping parka SUPERNOVA.

Za provod iz snova svi na klizalište Supernova.

Vidimo se u petak.

Želite prijaviti greške?