Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Zagrebu

Sudar vatrogasnog vozila i automobila kod Avenuea Malla: Četiri osobe ozlijeđene, promet blokiran

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/14
19.11.2016.
u 13:30

Od siline udarca, vatrogasno vozilo prvo se zabilo u semafor pa u živicu, da bi konačno završilo na tramvajskim tračnicama

Na raskrižju kod Avenua Malla i Muzeja suvremene umjetnosti jutros se dogodila prometna nesreće u kojoj su se sudarili vatrogasno vozilo i osobni automobil, kako javlja 24sata.

Vatrogasna kola žurila su na intervenciju, a vozačica osobnog automobila udarila je u desni bok vatrogasnog vozila u kojem se nalazilo troje ljudi. 

Od siline udarca, vatrogasno vozilo prvo se zabilo u semafor pa u živicu, da bi konačno završilo na tramvajskim tračnicama. Prema prvim informacijama, ozlijeđene su sve četiri osobe koje su sudjelovale u prometnoj nesreći. 

Blokiran je cestovni i tramvajski promet prema zapadu grada. Očevid je u tijeku. 

>> Žena (23) i muškarac (41) pronađeni mrtvi u automobilu pored Varaždina, sumnja na ubojstvo i samoubojstvo

Komentara 8

TH
than
12:26 19.11.2016.

Uh. Tamo je subotom sve puno pjesaka. Ovo je bila velika sreca da nitko sa strane nije nastradao. I tko je prosao kroz crveno ? Nazalost, redovita pojava u Zagrebu.

OB
ObrenM
14:45 19.11.2016.

Babe bez refleksa uz brzu voznju su sve cesca pojava na prometnicama.Isticu se i brzom voznjom po mokrim kolnicima-pa kud koji.

DE
deda1234
12:48 19.11.2016.

nadam se da ce svi bit ok...ali vatrogascima nesto neide u zadnje vrjeme!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije