Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počela 'Reptilomanija' u Zagrebu

Studenti veterine otvorili besplatnu izložbu egzotičnih životinja

Edukativna izložba Reptilomanija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/23
11.05.2016.
u 23:00

Glavni cilj izložbe je približiti tematiku egzotičnih životinja, budući da sve češće postaju kućni ljubimci

Udruga studenata veterinarske medicine 'Equus', danas je otvorila četvrtu edukativnu izložbu 'Reptilomanija+' koja se održava u prostorijama Veterinarskog fakulteta. 

Glavni cilj izložbe je približiti tematiku egzotičnih životinja, budući da sve češće postaju kućni ljubimci. 

Od egzotičnih gmazova do jedinstvenih paukova, posjetitelji će se susresti s pregršt zanimljivih životinjskih vrsta. Također, dostupna je edukacija o pravilnom držanju, hranjenju i liječenju životinja. 

Prošle godine prostorijama Veterinarskog fakulteta prošlo je više od 2000 zainteresiranih posjetitelja. Zbog organizacije 'Reptilomanije+' studenti su primili i posebnu Rektorovu nagradu. 

Ulaz na izložbu je besplatan, a trajat će od 11. do 14. svibnja, od 10 do 20 sati. 

>> Argentinska policija u autobusu pronašla više od 600 zmija i reptila

Komentara 1

BU
bubimima
15:13 12.05.2016.

U civiliziranim zemljama se zakonski zabranjuje držanje egzotičnih životinja kao kućnih ljubimaca. A kod nas se potiče, i to, gle čuda, rade budući veterinari za koje sam mislila da su ipak osvješteniji. A da počnu voditi medvjede na lancu koji plešu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije