Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazna vježba

Što će se činiti u slučaju da se u Krškom dogodi katastrofa

21.05.2016., Zagreb - Na odmoristu kod motela Plitvice odrzana je vjezba u kojoj se simulirao scenarij nuklearne katastrofe u elektrane u Krskom. Sudjelovale su sve interventne sluzbe.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL
23.05.2016.
u 09:00

U vježbi "Motel Plitivce 2016" sudjelovale su zagrebačke hitne službe i institucije

Posebna zaštitna odijela i maske, uređaji za mjerenje razine zračenja te proces dekontaminacije. Kako se koriste i funkcioniraju te čemu služe, pokazale su zagrebačke hitne službe i institucije koje su demonstrirale kako će djelovati u slučaju da se na području Zagreba dogodi nuklearna nesreća. Pokazna vježba “Motel Plitvice 2016.“ održana je ovog vikenda u organizaciji gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Komentara 3

MS
mario.simunic15
14:49 23.05.2016.

i to je članak? 3 rečenice?

DU
Deleted user
13:52 23.05.2016.

Objaviti stanovništvu da se umota u bijele plahte i krene put gradskih groblja.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:05 24.05.2016.

Ako se u Krškom dogodi katastrofa, morat ćemo moliti susjede Srbe i Bosance da nas prime u bežaniji, barem dio naroda koji se ne uspiju dokopati Amerike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije