Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVKO KOJIĆ:

'Što bi bilo da Bandić i ja krenemo Cesarčevom obaviti nuždu?'

Slavko Kojić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
22.11.2014.
u 08:41

Bojim se da ne počnemo bježati jedan od drugoga, rekao je Kojić

Slavko Kojić, pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za financije, jutros je u razgovoru za radio Soundset Plavi komentirao puštanje gradonačelnika Milana Bandića na slobodu uz jamčevinu te poreznu reformu i posljedice koje će ona imati po Zagrepčane.

Kojić je rekao se još nije susreo sa svojim prijateljem i šefom Bandićem otkako je izašao iz zatvora te da ne zna smiju li uopće razgovarati zbog mjera opreza.

- Nisam se sreo zbog toga da ovako nejasnu situaciju još više ne zakompliciram. Ja ne znam jesam li svjedok ili nisam. Postat ću svjedok onoga trenutka kada mi poštar donese od suda preporučenu pošiljku gdje me sud zove da dođem svjedočiti. To što piše po medijima mene ne obvezuje da se smatram svjedokom. Kada potpišem da sam primio poziv kao svjedok, tada sam svjestan da sam svjedok i tu nema dvojbe. Iako, i tada se mogu kretati kamo hoću - rekao je Kojić.

Upitao se što bi bilo da njih dvojica slučajno krenu Cesarčevom obaviti nuždu.

- Bojim se da ne počnemo bježati jedan od drugoga - rekao je Kojić.

Nakon što je otkriveno da je Bandiću jamčevinu od 15 milijuna kuna platio njegov odvjetnik Marijan Hanžeković postavilo se pitanje je li riječ o sukobu interesa, no Kojić smatra da nije. Rekao je i kako ne zna je li Bandiću isplaćena posljednja plaća.

Najavio je rast cijena u Zagrebu zbog porezne reforme.

- Ali ne našom voljom, sukno i škare drži država - rekao je Kojić.

Bio je jako kritičan prema sadašnjoj Vladi te je zamolio građane da dugo ne daju glas ekipi koja je sada na vlasti jer ostavljaju dojam diletanata koji ne znaju što čine.

>> Švaljek je gospodarica Zagreba, a Bandić ima naziv funkcije i plaću

>> Bandić 59. rođendan započeo kupnjom na Dolcu

>> Pogledajte kako je Milan Bandić proveo svoj prvi dan na slobodi

Komentara 30

Avatar Hazl113
Hazl113
09:43 22.11.2014.

Zaboravio napisati, jer ne vjerujem da puno ljudi to zna. Rođen je u Kopru i po nacionalnosti je Srbin. Stvarno žalosno tko nam vodi grad. Sve sami stranci.

NE
Neba
10:30 22.11.2014.

to je onaj lik koji placa zagrebackim novcem Serbedjiju i yugo teatar na Brijunima...

Avatar Hazl113
Hazl113
09:37 22.11.2014.

Spustite vi svoje plaće, manje kradite i nakon toga imate lijep prostor da spustite cijene komunalija. 360kn za ZET-ov pokaz je pljačka. Kada ćete uvesti plaćanje po stanici, ili barem polukartu za 10-12 stanica? Sramota 10kn za pojedinačnu kartu, vozioo se 1 ili 21 stanicu. Gdej toga ima. Ima u Zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije