Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica

Stan arhitekta Kovačića otvoren za razgledanje

Zbirka - stan Viktora Kovačića
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
28.07.2014.
u 11:28

Zbirka-stan za posjetitelje je otvorena 1994. godine.

U povodu 140. obljetnice rođenja poznatog arhitekta Viktora Kovačića, danas od 11 do 17 sati bit će za posjetitelje otvorena Zbirka-stan arhitekta Viktora Kovačića u Masarykovoj 21, uz slobodan ulaz.

Kako kažu u Muzeju grada Zagreba, dom arhitekta Kovačića, koji je Zagrebu 1953. godine poklonila njegova udovica Terezija, a koji je Kovačić projektirao za sebe, zorno i pregledno prikazuje kulturu stanovanja s početka 20. stoljeća i potpuno zrcali duh toga vremena.

Zbirka-stan za posjetitelje je otvorena 1994. godine.

Komentara 1

MI
Milkica
20:02 28.07.2014.

Od 11 do 17. Pazite da slučajno netko ne bi stigao razgledati stan. Zašto uopće do 17 h, nekad bude do 16, isključivo za vrijeme radnog vremena, tako da stvarno nitko ne stigne. I zašto danas ova objava? Bolje da je bila tek sutra, tako da svi profulaju. Ne daj bože da je o ovome pisalo prije tri dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije