Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANIMIROVA TRŽNICA

Srušili štandove, u ponedjeljak uklanjanje kioska

branimirac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
26.06.2015.
u 12:45

Nakon što su se odvojile sve instalacije u metalnim ugostiteljskim objektima, radnici su počeli uklanjati prazne štandove

Prvi štandovi od jutros odvoze se s Branimirove tržnice. Kao što je i najavljivano prošli tjedan, nakon što su se odvojile sve instalacije u metalnim ugostiteljskim objektima, radnici su počeli uklanjati prazne štandove, a u ponedjeljak počet će micati i same objekte.

– Svi objekti spojeni su zajedno, pa će ih morati piliti i odvajati – objasnili su ugostitelji s Branimirca, kojima je obećano da se njihovi kiosci neće uklanjati s tržnice. Ipak, kako ističu, napismeno još nisu dobili da će zaista tamo moći nastaviti sa svojim radom, pa se još uvijek boje da će morati zatvoriti svoje objekte.

>> Počelo micanje objekata na Branimirovoj tržnici, stigao i Živi zid 

Komentara 5

DU
Deleted user
13:53 26.06.2015.

Oduševljena sam. Nema razloga da taj dio grada ne postane ljepši.

Avatar ankabutorac
ankabutorac
08:11 27.06.2015.

Rusi se Zagreb, stvara se bosanski pasaluk...

TO
tovaravot
09:52 27.06.2015.

fala bogu pa su rastrancirali tu rugobu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije