Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nisam je vidio'

Sreli se Milan Bandić i Sandra Švaljek, nisu se ni pozdravili

Bandić Švaljek
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/9
25.04.2015.
u 15:45

- Nisam je vidio. Žao mi je što je nisam sreo - kazao je Bandić tvrdeći da nije kimanjem pozdravio nju već prijatelja koji je prolazio

Obilazeći danas događanja u Zagrebu gradonačelnik Milan Bandić i bivša mu zamjenica Sandra Švaljek slučajno su se susreli prvi put nakon što joj je on oduzeo ovlasti, a ona na to odgovorila ostavkom. Neočekivani susret iznenadio ih je oboje, pozdravili se nisu nego su si samo zbunjeno kimnuli.

Svojevrsnu gorčinu prema bivšoj suradnici Bandić je neizravno otkrio naknadno odgovarajući na pitanje o njihovom susretu.

"Nisam je vidio"

- Nisam je vidio. Žao mi je što je nisam sreo - kazao je Bandić tvrdeći da nije kimanjem pozdravio nju već prijatelja koji je prolazio. Naime, na Trgu bana Jelačića S. Švaljek je bila sa suprugom i sinom, a Bandić je preko Trga išao prema Europskom trgu. U tom trenutku Jelačićevim trgom prolazila je kostimirana vojska koja je razdvajala dvoje bivših suradnika te je Bandić, pokušavajući zaobići kolonu vojske, "izronio" baš pred S. Švaljek.

Našavši se licem u lice, oboje su se zbunili, ona se "kiselo" nasmijala te su se pozdravili blagim kimanjem. S. Švaljek srdačno je pozdravila zamjenicu gradonačelnika Vesnu Kusin. Neslužbeno doznajemo da je gradonačelnik Bandić u obilazak grada pozvao i članove Uprave Zagrebačkog holdinga koje je imenovala S. Švaljek no nitko se od njih nije odazvao. Neki su se ispričali, neki su se opravdali izletima, a neki uopće nisu odgovorili na poziv.

Bandiću se navodno to nije svidjelo jer inače očekuje da su mu suradnici stalno na raspolaganju, a njihovo ponašanje osobito ga je zasmetalo jer imaju menadžerske ugovore u kojima stoji da su na raspolaganju 24 sata dnevno i osiguravaju im visoku otpremninu.

>>Bandić na pitanje o smjeni Švaljek: Kaj vas to rajca?

>>Švaljek u Skupštini već od sljedeće sjednice

Komentara 53

TB
Toni broo
16:12 25.04.2015.

Kakav je ovo naslov? Mogla je ona i njega pozdraviti, meni ovo izgleda kao da su se izignorirali.

LE
LeonardS
16:21 25.04.2015.

Sramotno ponašanje Bandića, izvire njegov pravi karakter, kao da mu je ona kriva za optužbe

DU
Deleted user
17:47 25.04.2015.

Nije ju vidio???... pa taj lopov nemre ni jednu jedinu prostu recenicu, a da ne ispljune laz. Najveca stetocina i nevolja sto je zadesila lijepu nasu, veca nevolja i od Mladica i Sljivancanina skupa. Ko ga pustio iz Remetinca sa zeljom da u njemu starost docekao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije