Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova usluga

Snimka uživo s Dolca doći će do svakoga u inozemstvo

wlp
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
29.09.2015.
u 14:40

Potrebno je putem mobilnog interneta skenirati QR kod ili na pretraživač upisati http://www.wlp-croatia.com/0001/

Kako bi na drugačiji način turistima predstavili Zagreb, na tržnicu Dolac postavljen je WLP (Web Live Point) uređaj, putem kojeg će se korisnik prijenosom snimke putem interneta moći javiti željenoj osobi.

Uz uređaj, označena je i točka na koju se potrebno stati kako bi se snimio najbolji kadar s katedralom u pozadini. Potrebno je putem mobilnog interneta skenirati QR kod ili na pretraživač upisati http://www.wlp-croatia.com/0001/, pomoću opcije "Dijeli stranicu" na pametnom telefonu podijeliti sliku uživo putem SMS-a, e-maila ili na društvenim mrežama.

Projekt, vrijedan 100.000 kuna, sufinancirao je i Grad Zagreb, a uređaj je jučer prvi koristio gradonačelnik Milan Bandić, kojem je upute davao autor Darko Purkert.

Komentara 3

Avatar liquidsky
liquidsky
20:49 29.09.2015.

Bandić prvi zapišao stup.

RP
rpzagreb
23:50 29.09.2015.

Vi novinari stvarate nepodnošljivi mentalni teror sa nakaradnim pisanjem o bandiću i samo o bandiću...kao jedinom čovjeku u gradu. Svakodnevni silni članci, zapisi svake riječi, slike i prenemaganja jednog čovjeka, zaista su prešli svaku mjeru imalo dobrog novinarskog ukusa i etike. Nesumljivo ste veliki obožavatelji i članovi njegove sekte ali onda radite na krivom mjestu i krivi posao.

Avatar links
links
20:07 29.09.2015.

vidi li se remetinec iz Banditića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije