Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završeni radovi

Sljemenska cesta od danas prohodna cijelom dionicom

13.11.2014., Zagreb - Zbog odrona zemlje Sljemenska cesta iznad Sestina ponovno je zatvorena za promet. Radnici su zapoceli sanaciju ceste i samog odrona koja ce trajati ako vremenski uvjeti budu dozvoljava tridesetak dana. Promet je preusmjeren tako da c
20.12.2014.
u 10:55

ZET-ovi autobusi idu uobičajenim voznim redom, na liniji Mihaljevac-Sljeme

Nešto više od mjesec dana radova na sanaciji odrona, na cesti od Kraljičina zdenca do Šestina, od danas je opet za sav promet otvorena Sljemenska cesta.

Time i ZET-ovi autobusi idu uobičajenim voznim redom, na liniji Mihaljevac-Sljeme. Zbog neprohodnosti su se žalili sljemenski ugostitelji, poručujući da im je drastično pao promet.

Komentara 6

Avatar nijeminišta
nijeminišta
12:35 20.12.2014.

trebalo im je mjesec dana !!! za sanirati jedan odron??? katastrofa.

MI
mismis
12:05 20.12.2014.

bit ce prohodna dok ne padne prva kisa

DU
Deleted user
22:04 20.12.2014.

A koliko smo godina bez žičare? Smanjt plaće u ZET-u i lopužama koje su krale sve ove godine oduzet sve te početi sa radovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije