Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba fotografija

"Skrivena dvorišta" u prolazu u Cesarčevoj

19.12.2014., Zagreb - Otvorena izlozba Skrivena dvorista Zagreba u Adventskom prolazu novootvorenom prolazu izmedju Bakaceve i Cesarceve ulice.  Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
20.12.2014.
u 10:49

Sve do nedjelje u novootkrivenom prolazu između Cesarčeve i Bakačeve ulice

Sve do nedjelje u novootkrivenom prolazu između Cesarčeve i Bakačeve ulice stajat će 18 crno-bijelih fotografija donjogradskih skrivenih prostora i dvorišta.

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Izložili su ih ondje studenti Arhitektonskog fakulteta i Akademije likovnih umjetnosti u sklopu izložbe "Skrivena dvorišta Zagreba" Nakon gotovo tri tjedna prikupljanja fotografija amaterskih i profesionalnih fotografa, izložba je uvod u projekt "Adventski kalendar", koji bi se trebao ostvariti u suradnji s TZGZ-om sljedećeg adventa.

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Tako bi se 2015. poput adventskog kalendara ova potencijalna dvorišta otvarala na jedan dan te na taj način oživjela.

Komentara 1

AG
agencija1
23:43 20.12.2014.

odlicno,prosetao sinoc sa suprugom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije