Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rok je bio - kolovoz

Školska igrališta bit će dotjerana tek na proljeće

školska igrališta
Stjepan Bubalo
01.12.2015.
u 16:33

Tek je ovih dana odabran izvođač koji će na igralištima 45 osnovnih i 13 srednjih škola obnoviti terene, sprave za igranje, ograde, klupe... Tvrtka Vodograd-I.G posao će obaviti za 2,1 milijun kuna

Premda su osnovnoškolska i srednjoškolska igrališta još u kolovozu trebala biti dotjerana za sigurnu i ugodniju dječju igru, čini se da će ona zablistati tek u proljeće 2016. godine.

Naime, tek je ovih dana odabrana ponuda tvrtke Vodograd-I.G koja će na igralištima 45 osnovnih i 13 srednjih škola postaviti mrežice na golove i koševe, na betonu iscrtati pruge, te obnoviti sprave za igru, ograde, klupe i koševe za smeće.

-Radovi mogu započeti čim prođe rok žalbi, a rok za završetak je 60 dana što se može pomaknuti u slučaju loših vremenskih uvjeta - kratko su komentirali iz Grada.

Podsjetimo, gradonačelnik Milan Bandić okupio je početkom srpnja sve ravnatelje te im naredio da do početka kolovoza urede igrališta za igru o svom trošku te da će na raspolaganju imati i dva milijuna kuna iz Ureda za obrazovanje i sport. No, kako gotovo nijedan ravnatelj nije posegnuo u školski novac, na teren je izašla tvrtka koja je popisala sve potrebne radove za koje je najpovoljniju ponudu, 2,1 milijun kuna, dao Vodograd-I.G.

Jedna od škola koja će dobiti nove sprave je OŠ Malešnica. Ondje će se postaviti mreže na malonogometne golove i koševe, zamijenit će se dva obruča i postaviti mrežica na stol za stolni tenis, popravit će se 80 metara ograde i 400 kvadrata zaštitne mreže koja će štititi rolete školskih prozora od udaraca lopte. 

Komentara 2

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
17:25 01.12.2015.

A kaj ste vi mislili?! Vjerujete populistu koji nema pojma o poslu ;)

BO
BobRock
18:25 01.12.2015.

Pao je dogovor jarana.. ti meni ja tebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije