Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno na sljeme

Skijati se može na pola Crvenog spusta i Bijeloj livadi

Skijalište Sljeme
Foto: Grgur Žučko/pixsell
Autor
Mateja Šobak/VLM
14.02.2014.
u 13:30

Od 15. veljače dio skijališta otvoren za rekreativce, svaki dan od 9 do 16 sati, cijena je 50, a vikendom 70 kuna. Sutra nema noćnog skijanja, a zbog dječjeg međunarodnog natjecanja građani neće moći skijati od ponedjeljka do srijede

Skijalište Sljeme ponovno je otvoreno za rekreativne skijaše. Od 15. veljače na raspolaganju je polovica staze Crvenog spusta te Bijela livada. Doduše, nepovoljna temperatura i južina onemogućili su sutrašnje noćno skijanje, javili su iz Ustanove Upravljanje sportskim objektima.

Također, od 17. do 19. veljače skijanja za građane neće biti zbog međunarodnoga natjecanja Zagreb Children's FIS, a u utorak ne bude ni noćnoga skijanja.

Podsjetimo, skijalište je svakodnevno otvoreno od 9 do 16 sati, a cijena dnevne karte radnim danom iznosi 50 kuna, dok je vikendom cijena 70 kuna. Skijanje za djecu do 15 godina i umirovljenike ove je sezone na Sljemenu besplatno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije