Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM

Sjeverni kolnik Avenije Dubrovnik zatvoren do četvrtka ujutro

Avenija Dubrovnik
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
22.05.2016.
u 10:02

Za vrijeme radova obilazni pravac bit će: Avenija Dubrovnik (istok) – Avenija Većeslava Holjevca – Antallova – Cimermanova, pa nazad na zapadni dio Avenije Dubrovnik

Zagrepčani, pripremite se za prometni kaos zbog obnove sjevernog kolnika Avenije Dubrovnik.

Sjeverni kolnik  te prometne žile kucavice koja veže istočni i zapadni dio Novog Zagreba zatvoren je još u subotu, kada su počeli pripremni radovi za njezino asfaltiranje.

I dok je vikend zbog uobičajeno smanjenog intenziteta prometa prošao relativno bezbolno, prave gužve očekuju nas od sutra, kad počinje radni tjedan. Podsjećamo, bez prometa sve do četvrtka, 26. svibnja u četiri sata ujutro, bit će Avenija Dubrovnik na dionici od Avenije Većeslava Holjevca do Cimermanove ulice.

Za vrijeme navedenih radova obilazni pravac bit će: Avenija Dubrovnik (istok) – Avenija Većeslava Holjevca – Antallova – Cimermanova, pa nazad na zapadni dio Avenije Dubrovnik. 

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. 

Iz Zagrebačkih cesta upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te građane mole za strpljenje i razumijevanje.

Do promjena će doći u voznom redu nekih autobusnih linija koje inače prometuju Avenijom Dubrovnik, javlja ZET.

Na dijelu od raskrižja s Avenijom Većeslava Holjevca do Ulice Radoslava Cimermana, autobusne linije 109 (Črnomerec – Dugave) i 222 (Remetinec – Žitnjak) vozit će u zoni radova djelomično izmijenjenom trasom.

Autobusi će u smjeru Črnomerca i Remetinca voziti uobičajenom trasom do raskrižja Avenije Dubrovnik i Avenije Većeslava Holjevca, skrenuti desno na Aveniju Većeslava Holjevca, lijevo u Ulicu Jozsefa Antalla, zatim lijevo u Ulicu Radoslava Cimermana te desno na Aveniju Dubrovnik odakle nastavljaju redovnim trasama do krajnjih odredišta.

Iz smjera zapada autobusi će prometovati uobičajenom trasom.

Za vrijeme posebne organizacije, izvan funkcije bit će autobusna stajališta Muzej suvremene umjetnosti i Velesajam (na sjevernom kolniku Avenije Dubrovnik), dok će se na izmijenjenom dijelu trase, na istočnom kolniku Avenije Većeslava Holjevca uspostaviti stajalište Muzej suvremene umjetnosti, javlja ZET.

Završetak radova očekuje se u jutarnjim satima četvrtka, 26. svibnja.

>> Radićevu kopaju, uspinjača ne vozi – mi smo u blokadi!

Komentara 4

HR
Hrabraja
21:39 22.05.2016.

Avenija je zadnji puta sinhronizirana za Univerzijadu, pa imate 3 trake brze ceste i morate stati na svakom semaforu. Only in Zagreb.

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:01 22.05.2016.

Čitava Avenija Dubrovnik i Slavonska/Ljubljanska avenija trebaju obnovu. Naročito u obliku micanja lijevih skretanja i silnih semafora na brzom gradskom koridoru. Skučeni um zagrebačkih prometnih stručnjaka tretira sve ceste jednako, pa ne znaš jesi li na Aveniji ili na poljskom putu.

DU
Deleted user
13:57 22.05.2016.

za poslovni: Vjerovali ili ne postoji inicijativa stanovnika naselja uz Av. Dubrovnik(naričito zapadnog dijela) da se na njoj naprave pješački prijelazi, puno gušći nego što se podhodnici. Treba Aveniju svesti na poljski put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije